ЗНАЕМ КАК СЕ ПРАВЯТ ЧОРАПИ

ChoChoRAP-ената фабрика

Правим чорапи с висок професионализъм и с грижа за вашите крака!

НЯКОЛКО ДУМИ ЗА НАС

Говори ChoChoRAP
Здравейте!

Нашата производствена база се намира в Западната промишлена зона на Русе и е разположена на площ 2000 м2 в непосредствена близост до Дунав мост.

Перфектното ни местоположение е предпоставка за удобни транспортни връзки с клиентите.
Разбираме от бизнес и ценим предимствата на ефективната логистика за развитието всяко успешно предприятие.

Работим с екип от професионалисти, които изработват чорапите с любов и внимание към всеки детайл в името на вашетпо удобство. Нашите експерти следят за качественото и бързо изпълнение на поръчките.

АВТОМАТИЗИРАНО ПРОИЗВОДСТВО

Качество за комфорт

Цялото производството на широката гама чорапи с бранд ChoChoRAP е автоматизирано и това ни осигурява технологично предимство. Прилагайки технологиите и благодарение на професионализма на нашия екип, произвеждаме голямо разнообразие от модели и видове.

Изработваме чорапи с неоспоримо качество, като суровините и материалите получаваме от доказани доставчици от Турция, Гърция, Италия и България. Благодарение на качествените влакна, с които работим, можем да се похвалим със здрави, дишащи чорапи от мек, лек и издръжлив материал.

THE PINCH LIGHT

Качество за комфорт

Попитайте вашите по-възрастни роднини и приятели къде са се правили най-качествените български чорапи във времената на тяхната младост. Мнозина ще ви отговорят – в Русе! Именно тук в началото на XIX век е създадена първата чорапена фабрика в България.

ЗНАЕМ КАК СЕ ПРАВЯТ ЧОРАПИ

ChoChoRAP от Русе

Чорапената индустрия в дунавския град процъфтява, а традициите са живи до ден днешен. Ние сме част от този успешен бизнес, защото нашите клиенти държат на комфорта, който качествените чорапи от подходящи материи и с привлекателен дизайн могат да им подарят по всяко време на деня, по всякакви поводи и при всякакви условия.